E-learning elméleti tanfolyam

Válaszd ki a megszerezni kívánt kategóriát! A személyes adatok megadása és a bankkártyás fizetés után azonnal elkezdheted az e-learning elméleti tanfolyamot. A fizetés indítása a regisztráció befejezése, és az e-Titán rendszerbe való belépés után a pénzügy menüpontból lehetséges.

A regisztrációs adatlap kéri az orvosi alkalmassági csoport típusát. Ezt meg kell adni akkor is, ha még nem csináltattad meg, de az elméleti vizsgára való jelentkezéshez majd kelleni fog.
Az 1-es csoportút add meg, ha B, BE, A, A1, vagy A2 kategóriára jelentkezel. Ha C, CE, vagy D kategóriát szeretnél, akkor a 2-es csoportú orvosit kell megadni.

Jogosítvány tudásbázis

Jogosítvány szerzéssel, KRESZ változásokkal, autózással és motorozással kapcsolatos gyakori kérdések és válaszok, tippek és tanácsok.

Vizsgával kapcsolatos információk

› Vizsga útvonalak

Zuglói, budaörsi és gazdagréti vizsgaútvonalak.
Tovább »

› Vizsga feladatok

B kategóriás jogosítvány rutin vizsga feladatok, B kategóriás járműkezelési vizsga minősítő lap, motor műszak, motor jogosítvány manőverezési feladatok, motor járműkezelési vizsga minősítő lap.
Tovább »

› BÜ vizsga feladatok
   (C és CE kategória)

Műszaki kérdések C és CE kategória.
Tovább »

Hasznos információk, aktualitások

2015 KRESZ vizsgakérdések változásai

A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2015 januárjától megújult kérdésadatbankkal végzi a kategóriás tanulók számítógépes elméleti vizsgáztatását.
Tovább »

› 2013 KRESZ változások

A személygépkocsikat érintő KRESZ változások.
Tovább »

› 26 KRESZ teszt kérdés

26 kresz teszt kérdés, amelyek gyakran előfordulnak a kresz vizsgákon és amelyeket a vizsgázók általában elrontanak.
Tovább »