Koronavírussal kapcsolatos felhívás

Kedves Látogató!

A járványügyi helyzetre való tekintettel új tantermi elméleti tanfolyamot bizonytalan ideig nem indítunk, helyette a távoktatást (e-learning) ajánljuk mindenkinek.

Ha szeretnél elméleti képzéseinkre jelentkezni, a webes felületen továbbra is működik az on-line jelentkezés funkció! Az e-learning képzéseinkre otthonról történő, online beiratkozást biztosítunk.

Az ügyfélszolgálati irodáinkban a személyes ügyintézés átmenetileg szünetel, az egyéb ügyfélszolgálati csatornák (telefon, e-mail, posta) elérhetőek maradnak, és folyamatosan frissülő tájékoztatást nyújtunk a honlapunkon (www.sosjogsi.hu) is.

"A koronavírus terjedésének megelőzése, az emberi egészség védelme érdekében, a járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. 2020. március 19-től visszavonásig felfüggeszti a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit." - Forrás: www.kavk.hu

Az előre meghirdetett elsősegély oktatások VII. Hársfa utcai tanteremben bizonytalan ideig elmaradnak. A Magyar Vöröskereszt 2020.03.16. naptól kezdődően a kiírt elsősegély vizsgákat elhalasztja.

A gyakorlati oktatással kapcsolatban elsősorban mindenki a saját oktatójával egyeztessen! Kérjük, hogy mindenki fokozottan figyeljen a higiéniás szabályokra! Bármilyen jellegű betegség esetén (legyen az akár csak torokfájás, nátha, vagy hőemelkedés), mindenképpen az óra előtt telefonon értesítsd oktatódat, hogy legyen lehetőség megbeszélni a továbbiakat! A külföldről minimum két héten belül hazaérkező tanulóinkat szintén megkérjük, hogy erről előzetesen értesítsék oktatóikat!

Iratkozz be otthonról e-learning tanfolyamainkra!

Köszönjük az együttműködéseteket!

S.O.S Autósiskola

Jogosítvány tudásbázis

Jogosítvány szerzéssel, KRESZ változásokkal, autózással és motorozással kapcsolatos gyakori kérdések és válaszok, tippek és tanácsok.

Vizsgával kapcsolatos információk

› Vizsga útvonalak

Zuglói, budaörsi és gazdagréti vizsgaútvonalak.
Tovább »

› Vizsga feladatok

B kategóriás jogosítvány rutin vizsga feladatok, B kategóriás járműkezelési vizsga minősítő lap, motor műszak, motor jogosítvány manőverezési feladatok, motor járműkezelési vizsga minősítő lap.
Tovább »

› BÜ vizsga feladatok
   (C és CE kategória)

Műszaki kérdések C és CE kategória.
Tovább »

Hasznos információk, aktualitások

2015 KRESZ vizsgakérdések változásai

A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2015 januárjától megújult kérdésadatbankkal végzi a kategóriás tanulók számítógépes elméleti vizsgáztatását.
Tovább »

› 2013 KRESZ változások

A személygépkocsikat érintő KRESZ változások.
Tovább »

› 26 KRESZ teszt kérdés

26 kresz teszt kérdés, amelyek gyakran előfordulnak a kresz vizsgákon és amelyeket a vizsgázók általában elrontanak.
Tovább »