SOS Autósiskola Budapest

Segítünk+36 70 3 40 40 40

Koronavírussal kapcsolatos felhívás

Kedves Látogató!

A központi irodánk VII. Hársfa utca 21. (Blahánál), valamint a XIV. Nagy Lajos király út 169. alatti irodánk a megszokott nyitva tartási idővel üzemelnek.
A XI. Villányi úti irodánk nyitva tartása a járványügyi helyzet miatt átmenetileg szünetel!

Ügyfélfogadó helyiségünkben a védőmaszk használata kötelező!

Tantermi elméleti tanfolyami képzéseket a VII. Hársfa utca 21. (Blahánál) lévő helyszínünkön újraindítottuk!

A távoktatást (e-learning elméleti képzést) továbbra is ajánljuk mindenkinek! Az e-learning képzéssel a tantermi képzést teljes egészében ki lehet váltani.

Ha szeretnél elméleti képzéseinkre jelentkezni, a webes felületen továbbra is működik az on-line jelentkezés funkció! Az e-learning képzéseinkre otthonról történő, online beiratkozást is biztosítunk.

A gyakorlati oktatással kapcsolatban elsősorban mindenki a saját oktatójával egyeztessen! Kérjük, hogy mindenki fokozottan figyeljen a higiéniás szabályokra! Bármilyen jellegű betegség esetén (legyen az akár csak torokfájás, nátha, vagy hőemelkedés), mindenképpen az óra előtt telefonon értesítsd oktatódat, hogy legyen lehetőség megbeszélni a továbbiakat!
A képzéseken csak egészségügyi maszkot viselő személy vehet részt, ide nem értve azt az esetet, amikor a maszk viselése közlekedésbiztonsági kockázattal járna!

Az elméleti és gyakorlati vizsgák a megszokott rendben folynak. A vizsgákra minden tanulónak vinni kell magával maszkot, kesztyűt és saját tollat! A Vizsgaközpont budapesti ügyfélszolgálati irodáiban a járványügyi előírások betartásával lehetőség van a személyes ügyintézésre.

Vizsgákkal kapcsolatban az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken érdeklődhetsz.

Köszönjük az együttműködéseteket!
S.O.S Autósiskola

E-learning tanfolyamminden kategória

E-learning rendszerű elméleti tanfolyam egyénileg bármikor kezdhető!

Elkezdem
Kiváló autósiskola

Kiváló autósiskola

Autósiskolánk átlagostól kiemelkedőbb szakmai felkészültségét, és oktatóink kiváló pedagógiai képességét még a Nemzeti Közlekedési Hatóság is dícsérettel illette.

Nézd meg, miben vagyunk jobbak!