Koronavírussal kapcsolatos felhívás

Kedves Látogató!

A központi irodánk VII. Hársfa utca 21. (Blahánál), valamint a XIV. Nagy Lajos király út 169. alatti irodánk a megszokott nyitva tartási idővel üzemelnek.
A XI. Villányi úti irodánk nyitva tartása a járványügyi helyzet miatt átmenetileg szünetel!

Ügyfélfogadó helyiségünkben a védőmaszk használata kötelező!

Tantermi elméleti tanfolyami képzéseket a VII. Hársfa utca 21. (Blahánál) lévő helyszínünkön újraindítottuk!

A távoktatást (e-learning elméleti képzést) továbbra is ajánljuk mindenkinek! Az e-learning képzéssel a tantermi képzést teljes egészében ki lehet váltani.

Ha szeretnél elméleti képzéseinkre jelentkezni, a webes felületen továbbra is működik az on-line jelentkezés funkció! Az e-learning képzéseinkre otthonról történő, online beiratkozást is biztosítunk.

A gyakorlati oktatással kapcsolatban elsősorban mindenki a saját oktatójával egyeztessen! Kérjük, hogy mindenki fokozottan figyeljen a higiéniás szabályokra! Bármilyen jellegű betegség esetén (legyen az akár csak torokfájás, nátha, vagy hőemelkedés), mindenképpen az óra előtt telefonon értesítsd oktatódat, hogy legyen lehetőség megbeszélni a továbbiakat!
A képzéseken csak egészségügyi maszkot viselő személy vehet részt, ide nem értve azt az esetet, amikor a maszk viselése közlekedésbiztonsági kockázattal járna!

Az elméleti és gyakorlati vizsgák a megszokott rendben folynak. A vizsgákra minden tanulónak vinni kell magával maszkot, kesztyűt és saját tollat! A Vizsgaközpont budapesti ügyfélszolgálati irodáiban a járványügyi előírások betartásával lehetőség van a személyes ügyintézésre. Vizsgákkal kapcsolatban az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken érdeklődhetsz.

Köszönjük az együttműködéseteket!
S.O.S Autósiskola

Iratkozz be otthonról e-learning tanfolyamainkra!

Jogosítvány tudásbázis

Jogosítvány szerzéssel, KRESZ változásokkal, autózással és motorozással kapcsolatos gyakori kérdések és válaszok, tippek és tanácsok.

Vizsgával kapcsolatos információk

› Vizsga útvonalak

Zuglói, budaörsi és gazdagréti vizsgaútvonalak.
Tovább »

› Vizsga feladatok

B kategóriás jogosítvány rutin vizsga feladatok, B kategóriás járműkezelési vizsga minősítő lap, motor műszak, motor jogosítvány manőverezési feladatok, motor járműkezelési vizsga minősítő lap.
Tovább »

› BÜ vizsga feladatok
   (C és CE kategória)

Műszaki kérdések C és CE kategória.
Tovább »

Hasznos információk, aktualitások

2015 KRESZ vizsgakérdések változásai

A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2015 januárjától megújult kérdésadatbankkal végzi a kategóriás tanulók számítógépes elméleti vizsgáztatását.
Tovább »

› 2013 KRESZ változások

A személygépkocsikat érintő KRESZ változások.
Tovább »

› 26 KRESZ teszt kérdés

26 kresz teszt kérdés, amelyek gyakran előfordulnak a kresz vizsgákon és amelyeket a vizsgázók általában elrontanak.
Tovább »