SOS Autósiskola Budapest

Segítünk+36 70 3 40 40 40

Miben jobb az SOS Autósiskola?

Amikor az első jogosítvány megszerzésére készülünk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy rémtörténetekkel fognak bombázni minket oktatókról, autósiskolákról. "Mindegy, hogy melyik autósiskolát választjuk, az elméleti oktatás felszínes lesz, a gyakorlati oktatók türelmetlenek lesznek, kiabálnak majd velünk, a vizsgabiztos arra megy rá, hogy megbuktasson minket, és elsőre úgyse lesz meg a jogosítvány..." Ilyenkor rendszerint el is megy a kedvünk mindentől, és félelemmel kezdjük el a jogsi megszerzését. Az SOS Autósiskola más, mint a többi! Nézzük, miért.

Elméleti tanfolyam az SOS Autósiskolában

Elméleti oktatásokat kis létszámú csoportokkal indítunk, így az oktatónak meg van a lehetősége, hogy mindenkire egyformán figyeljen, és addig ne menjen tovább egy témakörön, amíg nem bizonyosodott meg róla, hogy mindenki érti azt. Autósiskolánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csak olyan oktatókat alkalmazzon, akik kiemelt szakmai tudással, megbízható szakmai múlttal rendelkeznek, és szeretik is, amit csinálnak. Ez a garancia arra, hogy már a jogosítvány megszerzéséhez vezető út első akadályát is könnyedén vedd! Ne feledd azonban, tanulni is kell!

Gyakorlati oktatás az SOS Autósiskolában

Sikeres KRESZ vizsga után – mert sikeres lesz, ehhez nem férhet kétség – közösen kiválasztjuk a Neked legjobban megfelelő oktatót. Kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy mikor szeretnél vezetni, hol szeretnél vezetni, milyen autón szeretnél vezetni és persze, hogy Neked melyik oktató a szimpatikus! Autósiskolánkban csak a legjobb oktatók dolgozhatnak, melyre a folyamatos szakmai továbbképzés a garancia. Fontosnak tartjuk, hogy a gyakorlati oktatás stresszmentes legyen!

Stresszmentes okatatás, stresszmentes autósiskola

Összegezve, a legnagyobb hangsúlyt arra fektetjük a jogosítvány megszerzésénél, a mindent kielégítő tudás átadása mellett, hogy élvezd is a tanulást, élvezd a vezetést, magabiztosan tudj majd részt venni a közúti forgalomban! Ilyen egy jó autósiskola! Ilyen az SOS Autóiskola!

Nemzeti Közlekedési Hatóság dícsérete

Autósiskolánk átlagostól kiemelkedőbb szakmai felkészültségét, és oktatóink kiváló pedagógiai képességét még a Nemzeti Közlekedési Hatóság is dícsérettel illette.

Jogosítvány az SOS Autósiskolában: Jogosítvány megszerzéséről itt olvashatsz bővebben!

E-learning tanfolyamminden kategória

E-learning rendszerű elméleti tanfolyam egyénileg bármikor kezdhető!

Elkezdem
Kiváló autósiskola

Kiváló autósiskola

Autósiskolánk átlagostól kiemelkedőbb szakmai felkészültségét, és oktatóink kiváló pedagógiai képességét még a Nemzeti Közlekedési Hatóság is dícsérettel illette.

Nézd meg, miben vagyunk jobbak!